onsdag den 27. februar 2008

Skulptur til stuen eller brætspil?

Firmaet Copenhagen Edge har fremstillet et af de visuelt flotteste brætspil, jeg længe har set: bondocones:


Reglerne er en munter blanding af gode ideer fra mange forskellige spil, såsom skak, backgammon og stratego, og det vil sandsynligvis kun tiltale yndere af abstrakte strategispil

Men hvis du lige står og mangler et spil som virkeligt kan dekorere dit sturbord (og du alligevel har 900,- for meget, kan spillet varmt anbefales.

Video anmeldelse af brætspil

Anmeldelser er der nok af på internettet, og alle har jo, som bekendt, en mening. Men en af de mere hyggelige fyre derude er Scott Nicholson, der bruger sin blog, til sine små videoklip, hvor han anmelder brætspil.

Hvis man er engelsk-kyndig kan siden bestemt anbefales.

fredag den 1. februar 2008

De bedste introduktionsspil

Jeg besluttede mig for, inspireret af et tema på den fremragende podcast om brætspil The dice tower, at fremstille en lignende liste, med spil, der fås billigt i Danmark. Vær opmærksom på at der er flere spil, jeg gerne ville have med (såsom apples to apples og sidste års store hit "Jamaica"), som desværre endnu ikke kan fås herhjemme.
  1. Ticket to Ride
  2. Bohnanza
  3. Settlers (of Catan)
  4. Bang!
  5. Lost Cities
  6. Antler Island
Jeg skriver noget mere om hvert spil i løbet af de næste par dage, men for nu: her er min liste spil til at introducere folk til brætspil som hobby.