mandag den 28. april 2008

Endnu et billigt brætspil.

Nu skulle dette jo helst ikke blive til én lang tilbudsliste. Meen, i fredags så jeg dette til kun en flad 50'er i Bilka (Odense):

Til prisen er brætspillet Geomag - Magnetic challenge, bestemt underholdende, især hvis man har en 6-10 årig ved hånden. Så skynd jer ud og find det - husk det er ingen skam at købe julegaverne i god tid...

Hvis du vil vide mere er der en fin lille sælger-anmeldelse her på dette link!

fredag den 25. april 2008

Tilbud på kort-spillet Rocketmen


EB games sælger andet end pc- og konsolspil i deres butikker (selvom der ikke er så mange brætspil, som der var for år tilbage), og lige nu kan man være heldig at finde Rocketmen: Axis of Evil. Der har været tale om booster-pakker til en rund femmer stykket, og da det er et hyggeligt lille spil med små rumskibe man selv skal samle, samt at spillet ovenikøbet er ret sjovt. Så er det bestemt værd at hente et par pakker, hvis man enten har børn eller selv føler sig som et.

I ønskes hermed alle megen held og lykke med tilbudsjagten (^_^)

torsdag den 3. april 2008

Spil dit barn klogere

Spil brætspil med dit barn, det bliver klogere af det! -Er tilsyneladende den konklusion som et hold amerikanske forskere for nyligt kom frem til. Deres studier viser, at femten minutters leg med et brætspil om dagen, kan gøre forskel for de matematiske evner hos et fire-fem-årigt barn.

Forskerne frenhæver metoden, som en let vej for forældre, til at give deres børn et forspring i skolen. Artiklen fremhæver desuden, at andre studier viser at forskellen på matematisk forståelse i skolen første klasser (børnene imellem), holder helt til de videregående uddannelser.

Det kan naturligvis også benyttes som en rar og sjov måde, at tilbringe tid med dit barn på, selvom der desværre ikke er videnskabelige studier, der påviser dette på nuværende tidspunkt ;-)