torsdag den 29. januar 2009

Zombier i min lomme

Det lille firma Cambridge Games Factory har planer om at udgive "Zombie in my Pocket"-spillet i en version for flere spillere. Det har hidtil været at finde rundt omkring på nettet i en solitaire version, som jeg bestemt kan anbefale, hvis man ikke har noget imod at gøre lidt af arbejdet selv.

CGF lover dog at dette brætspil bliver billigt og naturligvis flottere end det du selv kan lave på din printer derhjemme, men det vil tiden jo vise.

Nu er zombier jo altid et dejligt tema, men de fleste spil med dette tema, såsom Last night on earth og Zombies!!!, er ofte ret kostbare, så det i sig selv vil være en god grund til at holde øje med Zombie in my pocket.

Nyt alternativt 2. Verdenskrigs-spil

Det nye amerikanske spilfirma Grindhouse Games er på trapperne med et figurspil, der efter sigende skulle være inspireret af Games Workshops klassiske Space Hulk.

De kalder det Incursion og det ser rigtigt interessant ud. Selvom mine tanker umiddelbart går til Fantasy Flight Games Tannhäuser, som nok vil vise sig at være væsentligt billigere i indkøb, hvis man føler sig inspireret af det alterno-2. verdenskrigs-tema de begge benytter.

Ellers vil jeg anbefale, at man besøger begge firmaers hjemmesider. Der ligger en Flash-teaser-trailer for Incursion på Grindhouse's side, mens der ligger en fantastisk 4 minutter lang trailer for Tannhäuser på Youtube.

God fornøjelse.

tirsdag den 6. januar 2009

Godt brætspil fra 5 år og op


Flot anmeldelse til to af P-trades tænke-brætspil for de mindste spillere fra Politikens Thomas Vigild. Anmelderen kalder det "Suveræn hjernespinning for alle aldersgrupper" og "et spil, der kan holde sig frisk i mange år fremover", og det er jo ikke at sige så lidt. Bestemt noget man godt kunne se lidt efter, når man nu alligevel var ude at bytte julegaverne.
Det virker som om man får noget for pengene her - spillet har (åbenbart) desuden fået den canadiske spilpris Seal of Excellence i 2007.