mandag den 20. april 2009

Gears of War - som brætspil!


Fantasy Flight Games har på deres hjemmeside bekendtgjort, at de vil have deres Gears of War til almindelig handel per 4. kvartal i år.

Det er godt et års tid siden de opkøbte licensen til spillet, og spekulationerne om hvilken type spil der bliver tale om, er mange rundt omkring på nettet.

Som en indædt fan af "DOOM - the boardgame", vil jeg også erklære mig begejstret over denne nyhed, selvom jeg håber, og forventer, at dette spil bliver noget ganske andet.

Indtil FFG vælger at lægge mere information ud på deres hjemmeside, kan vi kun holde forventningens glæde kørende, med lidt billeder, og lidt god fan-art.

tirsdag den 14. april 2009

Magiske arabiske nætter!

Et af de spil jeg har størst forventninger til i 2009, bliver helt klar Z-man Games Tales of the Arabian Nights, der lover et spil der vil fokusere mere på at man får fortalt en god historie end at man skal vinde over sine modstandere.

På papiret lyder det rigtigt godt, til en spilleaften i familiens skød.

Efter sigende skulle det være en opdateret version af West End Games gamle spil fra 1985, hvor du rejser verden rundt og oplever alverdens eventyr (egentlig opnår Historie- og Skæbne-points som du kan bruge til at vinde spillet med senere).
De historier man oplever gennem dette spil er ofte så vilde og farverige, at det er et spil der virkelig er værd at genfortælle til vennerne i skolen dagen efter - de vil ikke tro dig (stadig i bedste 1001-stil).

Z-Man Games lover at genspilnings-værdier skulle være ganske høj her, og det håber vi så på. Tema-mæssigt bliver det i hvert fald ikke mere magisk en "1001 Nat".

Barbarisk spil!


Nu kommer der et brætspil med helten over dem alle. Det er Fantasy Flight Games (FFG) der udgiver Age of Conan her til foråret.

Du kan se en trailer for spillet her.

Umiddelbart tegner spillet sig til at være et strategispil i stil med FFGs eget War of the Ring der udkom i 2004. Som sædvanlig, når det er FFG der er udgiver, kommer spillet med en masse lækre komponenter, så der er god grund til at glæde sig.