mandag den 24. august 2009

Helteludo - sjove regler til det gamle brætspil


Jeg havde fundet de gamle regler til det sjove Helteludo fra, til familien her i weekenden. Det er en regeludvidelse jeg varmt kan anbefale. Mette Finderup
(den ene af spillets skabere) har lagt en glimrende pdf-fil ud på sin hjemmeside til frit brug, og det eneste man derudover skal bruge er et ludobræt, og det har de fleste af os vel.
I korte træk går spillet ud på, at man "beriger" sine ludobrikker med nogle træk eller egenskaber, der gør at de opfører sig lidt anderledes end normalt. For eksempel havde min kæreste et helt par brikker der kom ud af startfeltet, på både en 5'er og en 6'er, og jeg havde en brik der gik bersærk og havde mulighed for at slå alle brikker den bare passerede helt hjem. Derudover er der et point-system der gør, at hvis man kan slå mange andre brikke hjem, eller kan få sit hold i mål i en fart, opnår man points, som man kan "købe" flere evner for. Pludselig har man et forhold til sine brikker og de fleset ønsker også at gemme dem til et senere spil - super sjovt.
Som bonusinfo kan du se hvad folk der er mavesure og taber i spil synes om spillet.

onsdag den 19. august 2009

Kortspil gør dig voldelig!

Nå ja, måske en lidt søgt overskrift, og desuden sker den slags med garanti kun i USA.
Overskriften lyder:

Tævede familien da han tabte i UNO

-og den omhandler en 58 årig mand der tilsyneladende var løbet tør for held, og besluttede at slå sig løs på anden måde. Han havde spillet med sin nevø og dennes kone, og havde åbenbart også fået drukket en del da optrinnet, der endte med slag og trusler med en stor køkkenkniv, skete.

Vi vil fremover vogte os for det farlige spil.

torsdag den 6. august 2009

Spillere søges til Magic: the Gathering på Nordfyn

Hej, her er en lille personlig besked fra mig til jer. Jeg har på det sidste haft lyst til at tage min gamle passion for MtG op igen, og jeg har lagt mærke til at der netop er kommet en ny core-serie, som virker interessant. Derfor søger jeg ligesindede i Nordfyns-området, da jeg ikke kommer til Odense (dragonslair) særligt tit.

Hvis du er interesseret (i første omgang bliver det dog nok noget Casual-spil) er du meget velkommen til at kontakte mig.

Venligst
Martin