torsdag den 19. februar 2009

Bakugan - vi testede den nye dille

Min søn og jeg satte os men det nye kort/kugle-spil "Bakugan" - efter den populære serie fra tv.
Spillet går kort ud på, at man hver har tre kort og tre af de små runde monstre. Hver spiller lægger så et kort ud på midten af bordet, og så skal monstrene trilles hen på kortet, så de folder sig ud på det. Hvis de to spilleres monstre mødes på et kort - skal de kæmpe om det med nogle værdier der står på indersiden af monstrene. Den spiller med den højeste værdi (når bonus'en fra kortet er lagt til), er vinderen og må tage kortet fra borde. Man vinder spillet ved at være den første spiller der vinder tre kort fra bordet.

Vore oldeforældre og bedsteforældre gjorde, og nu gør vore egne børn det så igen - spiller med kugler. Men sådan er det vel med "diller", det har en fast rotation og vil komme igen (og igen) i nye udformninger.

For drenge-børn i alderen 6-8 vil det være en fantastisk oplevelse, mens den voksne spiller, nok vil savne spil, hvor man rent faktisk har en chance for at vinde. Til det her er børnene ganske enkelt uovervindelige.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

barkugan er sejt

weilmann sagde ...

Jae, det er i hvert fald populært for tiden ;-)

Anonym sagde ...

Jaa.. Det er mega popolær for tiden men altså det er nu lidt kedeligt i virkeligheden :D Meen det er nu fedt at se det:)..

Jasmine Christensen sagde ...

bakugan er faktisk et sjovt og spænderne

nogle bruger strategi og planer