mandag den 9. marts 2009

Game of life - nu med sjov penge-gadget!

Min kæreste havde fundet dette spil i en boghandel for næsten ingen penge, og nu skulle vi se hvad det drejede sig om.
Game of Life handler i princippet om, at du rejser rundt på et bræt, med felter der omhandler forskellige perioder i livet. Du forsøger så, godt hjulpet på vej (eller hindret) af en masse "prøv lykken"-kort, at indsamle så mange penge og andre værdier som du overhovedet kan, før tiden løber ud. Fremfor tidligere udgaver af spillet skal man i denne ikke kun koncentrere sig om penge, for i sidste ende bliver vinderen af spillet, den der sidder med flest "Livspoint" - et mål for pengeværdi + hvor sjovt du har haft det i dit liv.

Spillet virkede let og ret sjovt. Der er en automatisk dims med, der holder styr på alle ens værdier. Man har så hver et lille kontokort, man stikker ind i den, når det er ens tur. Den virker spøjs, og det er også det indtryk spillet generelt giver en.

Så hvis man søger lidt uforpligtende familie-tid med børnene (fra ca. 7-8 år), vil jeg gerne anbefale dette "Game of Life - Twist and Turns". Det vil ikke blive spillet hver måned hjemme hos os, men vil nok komme frem et par gange om året.

1 kommentar:

Tina Leegaard Dyrving sagde ...

Hej weilmann, hvilken boghandel var det ? Jeg er gået forgæves samtlige steder ! :-)