lørdag den 17. oktober 2009

Nu er jeg også Vild med Dyr


" Herresjovt" - citatet fra en 9-årig pige er faktisk meget rammende for, hvad jeg selv tænke om dette spil. Der var endnu en gang inviteret til Hyggespil på Biblioteket, og denne gang var det GameInventors sjove dyre-spørge-spil "Vild med Dyr".

Spillet blander en gang Ludo med spørgespil, hvor du kan blive slået hjem hvis de andres brikker rammer dig, men du kan kun komme ud fra dit hjemfelt, ved at svare rigtigt på et spørgsmål. Herefter skal du rejse rundt på brættet og indsamle jetoner i fire forskellige farver, og når du har tre af hver, skal du så hjem til dit hjemfelt for at vinde spillet.
Spørgsmålene er (rart nok) opdelt i to kategorier: en paratvidens-del og en kreativ del, hvor du kan få lov til at tegne eller mime dig til dine jetoner. Det gør spillet meget bedre for yngre spillere, og for os andre der ikke altid er så skarpe på paratviden generelt ;-)
Vild med Dyr er et ret sjovt (og i voksenøjne, interessant) brætspil, hvor man har mulighed for, at lære en masse om dr. Men også et spil, hvor man virkeligt føler, at man har fået noget for pengene. Først og fremmest er selve kassen ret tung i det, men også selve komponenterne er af en super-god kvalitet. Brikkerne er lækre og jetonerne er flotte (med indstøbte dyrespor).

Efter min mening er brætspillet "Vild med Dyr" en virkelig god investering for familer med børn i alderen 9-16 år, og at man med i pakken også får et års gratis familiemedlemskab af Dyrenes Beskyttelse, gør bestemt ikke handlen dårligere.

Ingen kommentarer: