søndag den 7. august 2011

Zombier fra Junglen

Min søn og jeg er begge meget glade for den gamle Jumanji-film med Robin Williams, og i hvert fald den ene af os har slugt adskillige episoder af tegnefilmen. Så vi var begge lidt opstemte, da vi fandt det gamle brætspil frem.
I korte trækfølger man faktisk handlingen fra filmen: Man vælger sin brik og med terningen skal man slå sig ind til centrum af spillepladen. Undervejs får man en række rimede gåder og en masse udfordringer der skal overvindes, og der er masser af steder på pladen, hvor man kan komme til at sidde fast. Spillet var rimeligt sjovt (omend en smule hurtigt overstået), vi kunne især godt lide, at man skulle forsøge at redde hinanden, ud af de kniber som kortene satte os i - meget ligesom i filmen ;-)
Efter spillet, syntes vi det var id til at sætte tempoet lidt op, og vi satte os for at tage Zombietown fra Twilight Creations frem. Det viste sig nemlig, at det ikke var alle Jumanjis rædsler vi var sluppet væk fra. Fra den lokale kirkegård væltede de levende døde pludselig frem og vi var snart på en manisk jagt rundt i kvarteret efter ammunition og venner, der kunne hjælpe os med at barrikadere vore huse rundt omkring i nabolaget. Twilight Creations kan noget med gysertemaer, og vi morede os meget over de fine komponenter til dette spil. Især den store mængde små zombiefigurer var gode til at sætte den rette stemning. Men også de små pistol-svingende spiller-figurer var ret søde.
Vi løb tør for tid (moderen kom hjem og mente at spisebordet skulle bruges til noget så mundant som frokost :-) Men vi havde det sjovt. Det var tydeligt at jeg havde lagt en alt for langsigtet strategi, og sendt en masse zombier efter ham, så der blev tæret i hans ressourcer. desværre nåede vi aldrig slutspillet og han vandt på point ... via alle de zombier jeg havde sendt efter ham (som han jo så havde flere af end jeg). Men det er ikke sidste gang vi skal prøve det - så må vi jo bare sørge for, at have bedre tid næste gang.

Ingen kommentarer: